Missie

De Gussem Training & Consulting streeft ernaar om kwaliteitsvolle en resultaatgerichte oplossingen op maat aan te bieden om bestaande situaties te verbeteren, bij te sturen of positief te beïnvloeden. Dit gebeurt aan de hand van een persoonlijk en situatiegebonden engagement. Samen werken we aan kwaliteitsverbetering door praktijkgerichte en effectieve opleidingen, cursussen en workshops.

 

In deze missie:
... is elk woord voor ons een principe
... is elk principe voor u een garantie

  • Kwaliteitsvol: onze kwaliteitsnorm is niet academisch of wetenschappelijk vastgelegd, maar wordt wel bepaald in overleg met de klant.
  • Resultaatgericht: de samen afgesproken doelstellingen worden vertaald in concreet geformuleerde resultaten en geëvalueerd in het persoonlijke actieplan.
  • Maatwerk: doelstelling, inhoud, probleembenadering, pedagogische methodiek en praktische organisatie liggen niet standaard vast, maar worden bepaald door de situatie zelf en de vraag van de klant.
  • Engagement: onze persoonlijke inzet en sterke empathie maakt ons "anders dan (vele) anderen".

 

Klaar om samen te werken aan uw toekomst en die van uw organisatie ? Neem dan nu contact op met De Gussem Training & Consulting.

De Gussem Training & Consulting, uw partner in training, coaching, consulting, opleiding en individuele begeleiding.